Με αφορμή την υπόθεση του Αντώνη Σταμπούλου.

Μπροσούρα που κυκλοφόρησε από τις/τους Συντρόφισσες και Συντρόφους για την αλληλεγγύη και την ανατροπή. (διαβάστε/κατεβάστε πατώντας εδώ)

aetosΤο παρόν κείμενο αποτελεί προϊόν συνδιαμόρφωσης ατόμων πουΒσυναντήθηκαν με αφορμή τη σύλληψη του Αναρχικού Επαναστάτη Αντώνη Σταμπούλου.

Την 1/10/2014 συλλαμβάνουν το σύντροφο αναρχικό Αντώνη Σταμπούλο. Σύμφωνα πάντα με τα φερέφωνα της «αντι»τρομοκρατικής, τα ΜΜΕ και τους κλακαδόρους των αστικών εφημερίδων , ο σύντροφος, όπως λένε, παρέδιδε κλειδιά ενός γκαράζ, το οποίο ισχυρίζονται πως είχε ταυτοποιηθεί ως ενοικιαστής του ο σύντροφος αναρχικός Νίκος Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα. Για την επικρότηση της επιτυχημένης σύλληψης, επί μέρες εξελίσσεται το γνωστό τρομοσόου σεναρίων διαμόρφωσης ψυχολογικού προφίλ, αλλάκαι των «εγκληματικών» προθέσεων του κρατούμενου. Ένα συμπέρασμα μεταξύ άλλων,είναι ότι έπειτα από την προληπτική καταστολή εν μέσω της διεκδικούμενης ποινικοποίησης του φρονήματος με δικονομικά άρθρα, όπως η προτροπή κατάλυσης του πολιτεύματος,
φιλοδοξούν να επιβάλλουν ως κυρίαρχη την αντιδραστική ηθική. Κρίνουμε σκόπιμο να παραπέμψουμε στο κείμενο του συντρόφου Αντώνη για το περιεχόμενο των κατηγοριών που του ασκήθηκαν τηλεοπτικά «Είναι σαφές ότι με τη σύλληψη μου οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής και κυρίως οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι ήλπιζαν να βγάλουν λαβράκι… μέσω της κοπτορραπτικής φτιάχνουν μια ιστορία που να ταιριάζει το σενάριό τους. Σενάριο που στο τέλος πρέπει πάντα να βγάζει αυτούς νικητές».

Advertisements

2 Σχόλια to “Με αφορμή την υπόθεση του Αντώνη Σταμπούλου.”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s