Πρωτοβουλία Ραδιοφραγματων για την δημιουργία ταμείου για του ασθενείς πολιτικούς κρατούμενους

cropped-11Με αφορμή το Νομοσχέδιο για τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας τύπου Γ” και την απεργία πείνας των 4μισί χιλιάδων κρατουμένων, αποκαλύφθηκαν οι συνθήκες που βασιλεύουν μέσα στα Κολαστήρια που λέγονται Φυλακές σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής, τις ελλείψεις στα πλέον βασικά στα ιατρεία και τις καταστάσεις μέσα στις οποίες παλεύουν για την επιβίωση τους οι κρατούμενοι με προβλήματα υγείας. Το θέμα μας δεν είναι να παλεύει ο καθένας εντός και εκτός φυλακής για την επιβίωση αλλά τουλάχιστον για την αξιοπρέπεια. Το εκδικητικό πρόσωπο της καταστολής και των αρχών, είναι πολύ πιο σκληρό για την ειδική κατηγορία των φυλακισμένων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους. Μέσα στις συνθήκες κράτησης που κυριαρχούν, οι κρατούμενοι αυτοί δεν αντιμετωπίζουν μόνο πίεση και κακομεταχείριση σε ψυχολογικό αλλά συχνά και σε σωματικό επίπεδο, αλλά πολλοί έρχονται με το άγχος αν θα ζουν την επομένη βδομάδα. Κρατούμενοι καρκινοπαθείς που έχουν να πάρουν την αγωγή τους μήνες αμέτρητους, κρατούμενοι οροθετικοί που δεν έχουν την οποιαδήποτε φροντίδα κρατούμενοι με λευχαιμία που επίσης μένουν αβοήθητοι ,καθώς και πολλές άλλες περιπτώσεις κρατουμένων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Και είναι και άλλες οι περιπτώσεις. Εμείς στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους τους πολιτικούς κρατουμένους, αλλά έχουμε ένα παραπάνω άγχος για αυτήν την συγκεκριμένη μερίδα κρατουμένων. Θεωρούμε όχι απλά αναγκαίο, αλλά αυτονόητο να υπάρξει μία πρωτοβουλία, ώστε να στέλνονται κάποια χρήματα σε αυτούς τους ανθρώπους. Ίσως η βασική πηγή χρημάτων για αυτό το εγχείρημα να αργεί κάποιους μήνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε θα μένουμε απλοί θεατές. Τα Ραδιοφράγματα έχουν αρχίσει μία κίνηση ώστε να μαζεύονται χρήματα για αυτόν τον σκοπό. Τα χρήματα θα δίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για πολιτικούς κρατουμένους και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για πολιτικούς  κρατουμένους με προβλήματα υγείας. Ζητούμε από τον αναρχικό κόσμο να μας βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια μας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ »ΔΙΚΑΙΟΥ» .

ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ

*οποιος/α  θέλει να προσφέρει χρήματα να επικοινωνησει με το μαιλ μας  radiofragmata@espiv.net ή να ερθει στην ανακοινωμενες συνελεύσεις μας.

Ακόμα μπορείτε να γράψετε μήνυμα στην σελίδα https://www.facebook.com/radiofragmata

Πηγή: Συνέλευση Ραδιοφραγμάτων

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s